Beleggen in vastgoed Belgiƫ

Investeer in vastgoed

Download nu onze whitepaper of doe de quickscan!

Ontvang nu al onze informatie in een overzichtelijk en makkelijk te bewaren pdf bestand die je waar wenselijk zelf af kan drukken.

Als je geld wilt beleggen in vastgoed in Belgiƫ zonder gedoe, zijn er verschillende opties waar je rekening mee kunt houden. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen:

  1. Onderzoek de vastgoedmarkt in BelgiĆ«: Leer meer over de verschillende steden, regio’s en soorten vastgoedbeleggingen die beschikbaar zijn in BelgiĆ«. Bekijk trends, prijsontwikkelingen en rendementen in verschillende gebieden.

  2. Bepaal je beleggingsdoelen: Stel vast wat je wilt bereiken met je vastgoedbelegging. Wil je bijvoorbeeld inkomsten genereren via huurinkomsten of streef je naar waardegroei op de lange termijn?

  3. Stel een budget vast: Bepaal hoeveel geld je wilt investeren in vastgoed. Houd rekening met kosten zoals aankoopprijzen, onderhoud, belastingen en eventuele financieringskosten.

  4. Overweeg samenwerking: Als je het gedoe van direct vastgoedbeheer wilt vermijden, kun je overwegen om samen te werken met andere investeerders, vastgoedmaatschappijen of crowdfundingplatforms die vastgoedbeleggingen aanbieden.

  5. Kies een betrouwbare partner: Als je ervoor kiest om samen te werken met een derde partij, zorg er dan voor dat je een betrouwbare en ervaren partner selecteert. Doe grondig onderzoek naar hun reputatie, trackrecord en transparantie.

  6. Overweeg vastgoedbeleggingsfondsen: Een andere optie is om te investeren in vastgoedbeleggingsfondsen. Deze fondsen beleggen in een portefeuille van vastgoedactiva en bieden doorgaans meer diversificatie en liquiditeit dan directe vastgoedinvesteringen.

  7. Raadpleeg een financieel adviseur: Als je nog steeds niet zeker bent van de beste aanpak, overweeg dan om een financieel adviseur te raadplegen. Een professional kan je helpen bij het bepalen van de beste strategie op basis van jouw individuele financiƫle situatie en doelen.

Vastgoed door heel Belgiƫ

6,50% - 7,50% rendement op jaarbasis

Hypothecaire zekerheid

Direct persoonlijk contact

Risicoā€™s

Wat zijn nu feitelijk de risicoā€™s die je loopt als je in vastgoed investeert? Een kansrijke vastgoed investering dient in de basis te gaan om de ligging. De ligging, ook wel locatie genoemd is essentieel voor de courantheid van het vastgoedobject. Een vastgoed investering in een object waar een restaurant zal worden geĆ«xploiteerd midden in een bos waar je met de wagen niet bij kunt komen of een parking die verderop is gelegen zal in die zin risicovol zijn omdat het restaurant weinig klanten zal kunnen ontvangen. Klanten zijn nodig om de kassa te laten rinkelen. De kassa laten rinkelen is weer van belang om de kosten te kunnen betalen. Een vastgoed investering is niet voor niks een investering. Je hoopt je kapitaal ooit nog eens volledig terug te zien. Een kassa die niet rinkelt is code rood voor een vastgoed investering. Investeer in vastgoed is een heel goed idee maar bereid je goed voor en laat je begeleiden en voorlichten over de (on)mogelijkheden.

Actueel aanbod

Te verstrekken hypothecaire lening op een woning voor de verhuur

Waarde

ā‚¬350.000,-

LTV

36%

Rente

6,25%

Looptijd

60 maanden

Leensom

ā‚¬125.000,-

Te verstrekken hypothecair krediet op een industrieel gebouw ter eigen exploitatie

Waarde

ā‚¬5.308.000,-

LTV

70%

Rente

6,75%

Looptijd

60 maanden

Leensom

ā‚¬3.700.000,-

Te verstrekken hypothecair krediet op 2 woningen + garage voor de verhuur . Geldgever ontvangt na 12 maanden 1% exitfee over de leensom.

Waarde

ā‚¬940.000,-

LTV

73%

Rente

6%

Looptijd

12 maanden

Leensom

ā‚¬690.000,-

Te verstrekken hypothecaire lening op een appartement voor de verhuur

Waarde

ā‚¬700.000,-

LTV

75%

Rente

7,25%

Looptijd

60 maanden

Leensom

ā‚¬525.000,-

Wie zijn er betrokken bij een vastgoed investering?

Een vastgoedinvestering om vervolgens zelf het beheer uit te voeren is van een andere aard dan een vastgoedinvestering enkel en alleen om de rente + aflossing te ontvangen. Laten we eens kijken waar de verschillen zitten als je investeert in vastgoed in eigen beheer en een vastgoed investering volledig uitbesteed. In de basis heb je bij optie 1 te maken met een makelaar die namens de verkoper de verkoop begeleid. Als je positief bent dan moet je in onderhandeling over de prijs. Is het object vrij van huur en huurders. Je wilt namelijk het pand vrij van huurders ontvangen zodat je zelf op zoek kunt naar huurders. Zo kun je zelf bepalen onder welke voorwaarden je gaat verhuren. Maar een vastgoed investering waar je geen omkijken hebt naar huurders en je ook nog voldoende rendement biedt is toch vaak wat rustiger slapen. Dus het grote verschil tussen een vastgoed investering in eigen beheer of een vastgoed investering waar je enkel een hypotheek verstrekt is dat je bij deze laatste keuze geen gedoe hebt. Je zult enkel een keer in contact moeten treden met je bankrelatie en de notaris.

Vul je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kunnen we je helpen?

Selecteer een van de onderwerpen hieronder, of vul ons contact formulier in.

Wie geĆÆnteresseerd is in het model van Kansrijk, kan dat telefonisch of online laten weten. Dan volgt een telefonisch kennismakingsgesprek met een medewerker van Kansrijk. Op ons platform zijn alle aanvragen/objecten zichtbaar om in te investeren. Bij elk object staat uitgebreide informatie met details over het vastgoed. Je kunt heel gemakkelijk zien of het vastgoedobject nog beschikbaar is.

Investeren kan vanaf ā‚¬100.000,-

Afhankelijk van diverse factoren van het vastgoedobject tussen de 4% en 6% per jaar.

Download nu onze whitepaper

Ontvang nu al onze informatie op je mailadres in een overzichtelijk en makkelijk te bewaren pdf bestand die je waar wenselijk zelf af kan drukken.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.